A.N.C.I.A. training va invita sa participati la cursurile si seminariile de CFP, CFG si contabilitate sustinute de formatori autorizati :

  • CURS CFP

Cursul CFP se adresează persoanelor cu atribuții în organizarea și exercitarea controlului financiar preventiv propriu din administrația publică. Isi propune ca, plecand de la delimitarea principalilor actori, a conceptelor fundamentale și a etapelor procedurale aferente, prin intermediul exemplelor și studiilor de caz, să ofere participanților instrumentele practice necesare asigurării îndeplinirii scopului fundamental al controlului financiar preventiv. Scopul este identificarea proiectelor de operaţiuni care nu respectă condiţiile de legalitate şi regularitate, prin a căror efectuare s-ar prejudicia patrimoniul public şi/sau fondurile publice. De asemenea, participanților li se vor prezenta și furniza în format electronic modelele principalelor documente care se întocmesc. Vor primi un model de procedură operațională privind organizarea și exercitarea controlului financiar preventiv într-o instituție publică.

  • CURS CFG

Cursul CFG se adresează persoanelor cu atribuții în organizarea și exercitarea controlului financiar de gestiune din cadrul organizațiilor publice și private. Isi propune ca, plecand de la delimitarea principalilor actori, a conceptelor fundamentale și a etapelor procedurale aferente, prin intermediul exemplelor și studiilor de caz, să ofere participanților instrumentele practice necesare asigurării îndeplinirii obiectivelor controlului financiar de gestiune. Scopul este  protejarea patrimoniului, asigurarea conformității în activitatea economico-financiară și utilizarea resurselor în condiții de economicitate, eficiență și eficacitate.

In continuare va prezentam cursurile pe care le derulam in perioada urmatoare, iar pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne scrieti la office[@]ancia.ro sau  sa ne sunati la 0723 242062.