A.N.C.I.A.training va invita sa participati la cursurile si seminariile sustinute de formatori autorizati:

  • Curs Control Intern Managerial – OSGG 600/2018

Cursul Control Intern Managerial – OSGG 600/2018  isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern Managerial, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.  Cursul ofera exemple practice din procesul de stabilire a controalelor interne (considerate ca fiind cele mai bune practici in domeniu), cursantii avand posibilitatea sa-si exerseze cunostintele si aptitudinile in organizarea unei misiuni de auto-evaluare a Sistemului de Control Intern Managerial, in elaborarea deficientelor / problemelor identificate, a recomandarilor, dar si in prezentarea concluziilor.

  • Curs Audit Intern

Cursul se adreseaza auditorilor interni din sectorul public si are drept scop dezvoltarea competentelor necesare pentru abordarea adecvata a unei misiuni de audit de regularitate.

In cadrul cursului sunt prezentate, detaliat, etapele unei misiuni de regularitate, documentele ce trebuie elaborate, ordinea acestora, aspecte ce trebuie avute in vedere la completare, precum si exemple privind completarea.

In continuare va prezentam cursurile pe care le derulam in perioada urmatoare, iar pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne scrieti la office[@]ancia.ro sau  sa ne sunati la 0723 242062.